Τρόποι Πληρωμής

Έξοδα Αποστολής

  • Στα έξοδα αποστολής περιλαμβάνεται το κόστος προετοιμασίας και συσκευασίας.
  • Η χρέωση είναι 1.90€ (Ελτά Courier) για όλη την Ελλάδα και για δέματα έως 2 κιλά.
  • Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής παραγγελίας και το Σάββατο μέχρι τις 13:00, με πρόσθετη επιβάρυνση 3,00€.
  • Για αγορές άνω των 29€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας, το κόστος αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία σε περίπτωση λάθους ή προβληματικού προϊόντος. Στην περίπτωση όμως, που μία παραγγελία αποσταλεί με τα προϊόντα που ζητήσατε, και επιστραφεί πίσω για αλλαγή κάποιου κωδικού το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Τρόποι Πληρωμής

  • Mέσω αντικαταβολής με χρέωση 1.20€
  • Απλό τραπεζικό έμβασμα/κατάθεση σε τράπεζα Πειραιώς.
  • Μέσω Paypal
  • Μέσω πληρωμής στο κατάστημά μας (Δαβάκη 45, Καλλιθέα)

Αντικαταβολή

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρία Courier και μπορείτε να την επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Δεχόμαστε πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς. Είναι σημαντικό για την επίσπευση της αποστολής της παραγγελίας, κατά τη κατάθεση των χρημάτων στην αιτιολογία να αναφέρετε τον Αριθμό Παραγγελίας (σας έχει αποσταλεί με e-mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας), όπως επίσης και το ονοματεπώνυμό σας. (Σε μεταφορά των χρημάτων απο άλλη τράπεζα ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις συναλλαγής οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τα διατραπεζικά έξοδα). Τα στοιχεία κατάθεσης είναι τα παρακάτω:

Τράπεζα Πειραιώς
Δρακόπουλος Αθανάσιος – Γιαννάκης Θωμάς Ο.Ε.
IBAN: GR3301720710005071088703718

Η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης. Για την αποφυγή προβλημάτων συνιστάται η προσοχή σας όσο αναφορά το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για την επιβολή χρεώσεων από τη τράπεζα για τη κατάθεση χρημάτων ή από λάθος κατάθεση (κατάθεση σε διαφορετικό λογαριασμό) και δεν έχει υποχρέωση αποστολής της παραγγελίας σε αυτή τη περίπτωση.

Απόδειξη

Η εταιρία μας κατά την αποστολή της παραγγελίας εκδίδει απόδειξη και δελτίο αποστολής. Αν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, προσθέστε τα στοιχεία για την έκδοση στην καρτέλα και στα σχόλια στο κάτω μέρος της σελίδας ενημερώστε μας ότι επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.

ΦΠΑ

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
EΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Δευτέρα εώς Σάββατο
(Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων) Καλλιθέα

+30 210 95 77 756

Δαβάκη 45, Καλλιθέα, 176 72

0
  • Ελάχιστη Παραγγελιά 15,00
0
Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα