Τρόποι Αποστολής

Αποστολές

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την εταιρεία Ελτά Courier. Για να δείτε αν η περιοχή σας βρίσκεται εντός του δικτύου κάλυψης και για να είναι έγκυρη η πληροφορία, καθώς και για παρακολούθηση αποστολής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.elta-courier.gr/search

Έξοδα Αποστολής

  • Στα έξοδα αποστολής περιλαμβάνεται το κόστος προετοιμασίας και συσκευασίας.
  • Η χρέωση είναι 1.90€ (Ελτά Courier) για όλη την Ελλάδα ή για δέματα έως 2 κιλών.
  • Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αποστολής παραγγελίας και το Σάββατο μέχρι τις 13:00, με πρόσθετη επιβάρυνση 3.00€.
  • Για αγορές άνω των 29€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Στην περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας, το κόστος αποστολής επιβαρύνει την εταιρεία σε περίπτωση λάθους ή προβληματικού προϊόντος. Στην περίπτωση όμως, που μία παραγγελία αποσταλεί με τα προϊόντα που ζητήσατε, και επιστραφεί πίσω για αλλαγή κάποιου κωδικού, το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Παραλαβές

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε καθυστέρηση αποστολής από τον ταχυμεταφορέα. Σε περίπτωση εμφανής κακοποίησης του δέματος κατά τη παραλαβή, ο αγοραστής οφείλει να μας ενημερώσει πριν την παραλαβή του δέματος για να έχει δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων ή αποστολής νέου δέματος. Η εταιρεία μας δεν αναγνωρίζει οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια αντικειμένων στη περίπτωση που ο αγοραστής έχει προβεί σε αποδοχή παραλαβής.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρία μας κάνει ότι είναι δυνατό, έτσι ώστε τα είδη που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα  να είναι άμεσα διαθέσιμα. Στη περίπτωση που ένα είδος δεν είναι διαθέσιμο, γίνεται ενημέρωση τηλεφωνικά, σχετικά με τις λεπτομέρειες και τον χρόνο παράδοσης. Αν δεν συμφωνείτε με το χρόνο παράδοσης, μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας (στη περίπτωση αυτή θα γίνει πλήρης επιστροφή του ποσού που πιθανόν να έχετε πληρώσει) και να καταχωρήσετε μια νέα.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Από τη στιγμή που επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας (αντικαταβολή, paypal, κατάθεση) εντός 1-3 εργάσιμων ημερών γίνεται η αποστολή της παραγγελίας σας.

Ως χρόνος αποστολής ορίζεται η χρονική διάρκεια, κατά την οποία ένα προϊόν, από τη στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή, αποστέλλεται στον τελικό πελάτη και διαρκεί από 1 έως 3 εργάσιμες  ημέρες, ανάλογα με την περιοχή.

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινές μέχρι τις 8 το απόγευμα.
Παραγγελίες, οι οποίες πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα αποστέλλονται την Δευτέρα, εφόσον έχουν επιβεβαιωθεί οι εξοφλήσεις τους.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
EΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Δευτέρα εώς Σάββατο
(Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων) Καλλιθέα

+30 210 95 77 756

Δαβάκη 45, Καλλιθέα, 176 72

0
  • Ελάχιστη Παραγγελιά 15,00
0
Καλάθι
Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα